2009 m. lapkričio 21 d., šeštadienis

kuom cia uzsiimti, kad darbu nedaryti?

prisimenant studentavimo/studijavimo laikus, sesijos ir kolokviumu metu, gyvenant bendrabutyje, budavo ideali tvarka, ko nepasakytum apie kitus mokymosi sezonus. kazin, ar kas patiketu, kad tuo metu geriausias uzsiemimas yra tvarkyti kambarius ir uzsiimamt maisto nuo leksciu gramdymu, kai tas maistas nuo ilgalaikio buvomo ten, jau patapes lekstes sudedamaja dalimi. priezastis cia paprasta - negalejimas saves prisiversti eiti mokintis, juo labiau, kai tai atliekama nedaznai. tvarkymas visada buvo be galo pateisinama priezastis, kad netiti pasimokinti, ar perskaityti tamasauskio fizikos kazkelintos dalies.
panasiai ir dabar yra - po 9-eriu metu pertraukos, patapus vel studentu, sunku save priversti eiti kazka daryti, kai nera noro ar tiesiog tas dalykas nemotyvuoja. kaip bebutu, bet tiriamaji darba vistiek reikes parasyti, o laikas bega negailestaingai, todel studentui visada vienos nakties ir neuztenka. stai kad ir pries keleta dienu prisedau rastyti savo darbelio, tai nasumas liudniau nei liudinantis - 2 lapai per 3 valandas. tokiu tempu ir daznumu rasant, tai cia gero pusmecio, jeigu ne metu, reiketu darbui parasyti.
panasiai ir su darbais buna - kai kuriu ju taip nesinori daryti, kad nors tu ka. gerai, jeigu yra kam tuos darbu nuddeleguoti, o jeigu tokiu zmoniu nera, ka tada daryti? vien minciu neuztenka, kad sektusi verslas, dar reikia ir ranku tureti, kurios gali tai atlikti - tiesiiai, o ne kreivai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą