2009 m. lapkričio 29 d., sekmadienis

zmonems truksta itampos ir streso

vietoj to, kad gyventume ilgai ir laimingai, patys sau susigalvojame problemu, su kuriomis reikia gyventi. is pradziu buvo ekonominis nuosmukis, po to krize, dabar - gripas. speju, kad kai gripas issisems, rasime nauju alternatyvu bandyti siai skylei uzkimsti,kuri man asocijuojasi su juodaja skyle, kuri nepasotinama. idomu ir tai, ka atras mokslininkai sio projekto metu. vienas is spejimu - mazos juodosios skyles sukurimas, bet kaip ir pati mintis priestarauja paciai idejai. tokia zmogaus savijauta gerai pasinaudoja farmacines imones, kuriu korta yr nepralaiminti:
  • pelnas is vakcinu nuo virusu;
  • pelnas nuo maisto papildu stresui salinti (daznai eina kartu);
  • prie to pacio prisideda ir miego sutrikimai, kuriems salinti padeda visokie vitaminu komplesai.
kaip mes cia bepaziuretume ir prisimintume filma "matrica" - mes nebeturime galimybes rintis is melynos ir raudonos tabletes, pasirinkimas dabar mums paliktas tik vienas.

2 komentarai:

  1. Dar vienas piliulių pasirinkimo aiškintojas S.Žižekas knygoj "Welcome to the desert of the Real" pasakoja apie dar vieną spalvų pasirinkimo galimybę: "Sename buvusios VDR anekdote pasakojama, kad vokiečių darbininkas gauna darbą Sibire. Žinodamas,kad visi jo laiškai bus perkaityti cenzorių, jis susitaria su savo draugais: "Susitarkime dėl kodo: jei mano atsiųstas laiškas bus parašytas mėlynu rašalu, jame viskas bus tiesa, o jei raudonu - netiesa." Po mėnesio jo bičiuliai gauna pirmą laišką, kuris visas parašytas mėlynu rašalu: "Viskas čia nepaprasta: parduotuvės visko pilnos, gausu maisto, kino teatrai rodo filmus iš Vakarų, pilna gražių merginų, kurios noriai leidžiasi į nuotykius - vienintelis dalykas, kurio negali gauti, tai - raudonas rašalas.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip tik streso ir reikia, kad žmogus būtų laimingas. Juk žmonės prisikuria problemų, tam kad jas išspręstų (na o kiti pralobtų, tebunie, vistiek abi pusės laimi). Ir nereikia gyventi su susigalvotomis problemomis, reikia jas spręsti ir iš jų mokytis. Pavyzdžiui, šios gripo epidemijos dėka įgyjau daugiau žinių apie imunitetą, jo svarbą ir palaikymo būdus ir pan. Problemos šiam gyvenime mums duotos ne tam kad gadintų gyvenimą, o tam kad padarytų mus tobulesniais :)

    AtsakytiPanaikinti