2009 m. gruodžio 4 d., penktadienis

kas vyksta su krize?

ar teisus a.kubilius ir g.nauseda, postringaudami apie ekonominio nuosmukio pabaiga ir teigiamas tendencijas ekenominio sektoriaus atsigavimo link? na, tiketi g.nauseda, kuris labiau laikomas jau ne ekonomistu ar tais analitiku, o tiesiog populistu ir banko veidu, kazin ar verta, kai sakoma daug, bet nieko konkretaus, pasiliekant teises savo zodzius interpretuoti pagal situacija. gal ir del to jo ir r.rudzkio keliai issiskyre - saldzios kalbos ir tikrove. 4-adieninis vakarinis prasiejimas vilniaus gatvemis sako, kad kol kas verslo pastatuose nesimato atsigavimo zymiu.

stai taip atrodo pirmasis miesto dangoraizis darbo metu nesvieciant saulei - puse jo tiesiog "isjungta" - abejoju, ar tenai apsistoje nuomininkai.

siame paveiksliuke matosi, koks vyrauja kontrastas tarp swedbank naujojo pastato ir salia esancio auksto reval hotel lietuva - viesbutyje dega tik kelios lemputes, o stai pas bankininkus - beveik visos. nors bankai ir padare galbut ateityje busimu nuostoliu atidejima, bet tai dar nereiskia, kad nuostoliai is visos bus, o ir matosi, kokios institucijos lietuvoje itemptai dirba.
ypatingai aiskiems zenklams nesant, sunku sakyti, ar krize jau praeityje, o del politiku ir analitiku-astrologu pasakysiu tik tai, kad ne zodziais o darbais mes mylime tevyne.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą