2009 m. gruodžio 15 d., antradienis

pazintis su facebook

idomus fenomenas tas facebook'as, nelimpa jis man nors tu ka. pasidalinsiu pastebejimais, kurie gal bus vertinti tiems, kurie dar ten nera (ar dar taip gali buti?), nes dabar si svetaine be galo madinga, tiesiog gyvenimo kelrode zvaigzde, bendravimo ir komunikavimo etalonas.
  • as save flegmatiku nelaikau, bet puslapio vartymosi greitis tai kaip tame anekdote: nenoriu nei keiktis, nei chujeiktis - as tiek kantrybes ir laiko, kas yra svarbiausia siame gyvenime, neturiu ir jis man brangus, kad laukciau kol man uzkraus mafia wars'u ir fermu pasiulymu uzversta ekrana.
  • kad jau pradejau apie turini - mafia wars'ai ir fermos cia dominuoja. pasakysiu atvirai, laiko isikirsti siems zaidimams neradau, o ir noro visiskai tam nebuvo - periodiskai uzklydus tenais, pastoviai esu uzverstas fermos maistu arba mafijos ginklais ir pack'ais, kuriuos tyliaim o kartais ir garsiai, pasiunciu patys visi suprantate kur.
  • labai daug draugu as ten neturiu, bet jau zinuciu visi jie pregeneruoja! - tas ta pakomentavo, tas su anuo susipazino, kazkur dar pazymetas buvo - jeigu kas nors moketu pinigus, tai si portala galima butu laikyti darbu, nes jam reikia pilnos darbo dienos stebejimams ir naujienu sekimui.
  • socialinio marketingo prieskonis - as ir pats, ir visi kiti, manau, gerai zino, kad siandien vilniuje buvo minus daug laipsniu salcio, bet ne, reikia pasirodyti, kad ir "jis" tai zino - praktiskai nuo to gyvenimas tampa ne tai kad skaidresnis, bet tiesiog jautiesi pilnaverciu zmogumi - tai ko truko. tikrai.
  • mano supratimu tai blogas, internetinis dienorastis, kuri visi priverstinai pamato, o nemaza dalis ir perskaito, sakyciau savireklamos ir savipateikimo forma. siam blogui gerai tik tai, kad garantuotas skaitytoju ratas, komentarai ir pastabos. stai kad ir as - rasau bloga, bet as ji rasau sau, ne kitiems, o jeigu kiti ir paskaitys - prasau, bet as visu pirma jauciu malonuma rasydamas, o ne laukdamas komentaru. siandien, vaziuojant i kauna, per ziniu radija kalbejo menininkai - pasirodo, kad dauguma lietuvos menininku kuria "i stalciu", nes nera pinigu aktoriams, apsvietimui ir salei nusamdyti, bet tai toli grazu nereiskia, kad stalciaus turinys yra nieko vertas.tai taip ir as - megaujiuos destydamas savo mintis.
is tikruju, gailiuos, kad ten uzsiregistravau, nes jausmas toks, lyg kas knistusi po nesvarius skalbinius. as saves atlapasirdziu nelaikau, todel neturiu jokio noro dalintis asmenine informacija su aplinkiniais, nes man to tiesiog nereikia, kad gyvenciau pilnaverti gyvenima, o ka as veikiu ir darau tai tikrai ne visu pazystamu, draugu ir "ale draugu", reikalas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą